SEMBOL İSTANBUL SİTESİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER, SATILIK VE KİRALIK DAİRE İLANLARI

10.03.2022 - 20.55.55 - Kategoriler: Genel , Genel , Emlak , Genel , Konut Kredisi

Emlak

 

SEMBOL İSTANBUL 

Bölgenin en hareketli lokasyonunda 15.000 m² 'lik arsa alanı üzerine inşa edilen Sembol İstanbul, Beylikdüzü-Esenyurt bolgelerınde site içerisinde satılık veya kiralık daire arayanların gözdesi !

Büyüklükleri 40 ila 250 m² arasında değişen satılık ve kiralık  seçenekleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Rezidans, ev-ofis şeklinde tam bir karma proje olarak dikkat çeken Sembol İstanbul, farklı mimarisiyle de ön plana çıkıyor. Farklı yaklaşımı ve estetik mimarisiyle 3 bloktan oluşan projede A ve B blokta satılık ve kiralık rezidans daireler, C blokta ise ofis ve home ofisler yer alıyor. İstanbul'un önemli ulaşım akslarına yakın bir konumda yükselen Sembol İstanbul, E-5 karayoluna 800 metre, Atatürk Havaalanı'na 12, deniz otobüslerine ise sadece 4 kilometre mesafede bulunuyor. Teknik donatıları ve deprem yönetmeliğine uygun altyapısıyla üst düzey konfor ve güvenlik sunan Sembol İstanbul, sosyal donatılarıyla da keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Sembol İstanbul Residence A-B, Busidence C Blokları  ve Çarşı kompleksinden oluşan İnternatıonal Property Awards Europe 2012-2013 Avrupa Mimari proje ödülü almış bölgenin en prestijli, en gözde projesidir.

Sembol İstanbul üç bloktan oluşmakta olup; Sosyal tesisinde,  Kapalı, açık havuzu Saunaları, fitness center, Açık Kapalı Otopark, ve çarşısı bulunmaktadır. A ve B blok Residence, C blok Busidence olarak tasarlanmıştır.

'Depreme dayanıklı bina' denilince tereddütsüz tercih edilebilir. Bina Taşıyıcı Sistemi yürürlükteki güncel şartname ve yönetmeliklere uygun olarak Betonarme Taşıyıcı Sistem şeklinde yapılmıştır. Bu taşıyıcı sistem son Deprem Yönetmeliğine uygun şekilde dizayn edilen betonarme perde, kolon, kiriş, döşeme ve radye ve/veya kazıklı radye temelden oluşur. Kullanılan tüm malzemeler TSE standartlarına uygundur. Standart onay mercilerine ek olarak İ.T.Ü İnşaat Fakültesine başvurularak; betonarme projenin yürürlükteki standart  ve yönetmeliklere uygun olarak hazırlandığı ve uygulanabilir olduğuna dair Teknik Rapor alınmıştır. Beylikdüzü-Esenyurt bölgelerınde bulunan siteler içerisinde en göz alıcı seçeneklerden biri Sembol İstanbul.

Bloklarda intercom bağlantılı, havalandırmalı, güvenlik alarmlı, gerekli miktarda ve yüksek hızlı TSE ve CE standartlarında asansörler bulunmaktadır.

Isıtma Sistemi doğalgaz yakıtlı sıcak su kazanları ile merkezi sistem ile sağlanmaktadır. Her daireye ait substation sistemi mevcuttur. Her daire için kullandığı kadar fatura ödemesi yapacağı sistem kurulmuştur.  Ortak alanlarda ve daire içlerinde kesintisiz elektrik için jeneratör hizmeti sunulmuştur. Binamızda yangın ihbar sistemi,her katta yangın tüpü ve yangın su hortumu, daire içlerinde duman detektörü ve tavanlarda yangın spring sistemi bulunmaktadır. Acil çıkış kapısı ve iniş merdivenleri mevcuttur.

Eğer sizde Beylikdüzü-Esenyurt bölgelerınde satılık veya kiralık gayrimenkul arayışındaysanız, Sembol İstanbul'daki daire seçeneklerini görmeden karar vermeyin.